31. prosince 2014

Miluju veškerý souhrny, sumarizace, rekapitulace, "top" žebříčky a tak dále. Už na základce jsem si při hodinách zeměpisu nejraději prohlížela modrý atlas, kde místo klasických map byly mapy s různě vybarvenými státy podle úrovně natality nebo mortality nebo podle množství spotřeby hovězího masa na obyvatele. A proto (ikdyž tohle vlastně nemá být moc psací blog) si letos neodpustím lehký souhrn toho, co se mi v roce 2014 přihodilo, líbilo a bylo fajn.

V roce 2014...

...jsem ukončila první rok na vejšce a připadá mi jako sen, že jsem už v tom druhým.
...jsem oproti roku 2013 zdárně zvládla jízdu autobusem bez panických záchvatů a tak tedy už s sebou nemusím nosit "dýchací pytlík".
...jsem byla odmítaná, ale také jsem odmítala (kdybych měla tenhle rok vystihnout jedním slovem, bylo by to "odmítnutí").
...to většinou bylo takový jalový.
...byli pro mě největším hudebním objevem Crystal Fighters (jó, ty tu ještě párkrát zmíním)
...jsem zažila svoje největší hudební zážitky vůbec. Obojí bylo na Trutnově, jen nevím, co mě přivedlo do větší euforie. Patti Smith v pátý řadě anebo Crystal Fighters na prohýbajících se lavičkách? Fakt nevím. Vím jen, že obojí bylo bez nadsázky neuvěřitelný.
...jsem nejčastěji poslouchala právě od Crystal Fighters desku Cave Rave.
...jsem zažila největší party na filmovým festivalu v Písku (byla to sice jedna z mála party v tomhle roce, ale pro mě nejlepší).
...jsem si zkusila několik prací (hlavně bych chtěla zmínit zajímavou zkušenost s prací stewardky ve Student agency a pak taky mojí současnou práci v kavárně, kterou mám moc ráda).
...jsem si nechala udělat první tetování.
...pro mě byla největším a nejsilnějším zážitkem návštěva výstavy Hermanna Nitscheho v Nitsch museum (neuvěřitelný, jaký množství rozporuplných emocí a pocitů to ve mě vyvolalo, zase jsem si vyzkoušela svoje hranice).
...byla moje nejoblíbenější výstava Kateřiny Šedé v Domě umění (hlavně asi kvůli tomu, že jsem měla možnost být u její instalace a setkat se s Katkou osobně).
...jsem poprvé byla na pánském striptýzu.
...jsem poměrně dost zkrátila svoje vlasy.
...jsem poprvé fotila v ateliéru.

Díky a v roce 2015 jen to nejlepší.



A víte vy vlastně, že taky instagramuju?


2 komentáře:

  1. pekné fotky :)
    všelijaké zhrnutia mám aj ja veľmi rada :)
    a prácu stewardky ti môžem len a len závidieť :D pracovala som ako čašníčka chvíľku, už nikdy viac, radšej by som brala stewardku :)
    a krásny rok 2015 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Nevím sice odkud přesně jsi, ale mrkni na web Student agency, dole je záložka "Kariéra" a tam je celkem často nabídka práce stewardky ;-) Krásný rok i tobě!

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...